Top
ThemeHits / Mobile  / Android  / Download Newsy – Full Featured Native WordPress App Nulled

Download Newsy – Full Featured Native WordPress App Nulled


Newsy is a full featured Native WordPress blog/Website app for WordPress owners who want to convert their website or blog into native app.You only need to buy source code & follow documentation to setup app for your wordpress blog or website
It help you to create your own native app within no time in minimal price along with all of advanced features by keeping in view the modern era.We design app by keeping in view the design standards along with requirement of this modern age.It increase your income from your blog & website using Google admob along with Facebook native ads

List of Features

  1. Featured News Header
  2. List of Categories
  3. Image Categories
  4. List of Recent Post
  5. Add Exclusive Videos
  6. Add Live Streaming
  7. Support mu38 for Live Streaming
  8. Support Native Video Players
  9. Save Articles for Offline Reading
  10. Long Tap for in post image download
  11. Add articles into Favourites
  12. Unique Navigation Drawer Menu
  13. Share article to Social Media
  14. Download images of article
  15. Support OnBoarding Screen
  16. Support Related Articles
  17. Search article
  18. Support search via voice
  19. Support Report Article
  20. Login / Sign Up of User
  21. Add Picture for User
  22. Add / Read Comments
  23. Forgot Password
  24. Easily translable
  25. Native Youtube Player
  26. Native Video player
  27. Multiple Home theme
  28. User Friendly UI / UX
  29. Empty Placeholders
  30. Rate App at Playstore
  31. Share app with your friends
  32. Custom WordPress plugin
  33. Exclude Category from app

Monetization

  1. Admob Banner Ads
  2. Admob Interstitial Ads
  3. Ad interval for interstitial
  4. Facebook Native Ads
  5. Remove Ads in-app purchase (Extended Version)

Push Notification

  1. One Signal

Follow us on CodeCanyon
Download Demo app

Frequently Asked Question

Q1 : Is app also support Youtube native player for videos shown in Webview.?
Ans : Yes , it support Youtube native player for videos shown in webview along with it support native video players for non youtube videos

Q2 : Is app support offline reading of blog articles?
Ans : Yes , it support offline reading of all bookmarked articles.Add articles into Favourites it bookmark them for offline reading

Q3 : Is app support live Streaming url (m3u8) ?
Ans : Yes , it support m3u8 for live streaming

Q4 : Can we add Youtube videos in Live Streaming?
Ans : Yes ,you can add them in both Live Streaming & Exclusive Videos

Q5 : Can we exclude any specific category from app?
Ans : Yes ,you can exclude any specific category to not appearing in app from WordPress end

Q6 : Is Facebook Native Ads help to increase income?
Ans : Yes , Facebook native ads increase your ads earning because Facebook work on CPM model it pay you on the basis of impressions More Detail

Q7 : Can we download Images placed in Webview or Article?
Ans : Yes ,you can download the images of articles which shown in Webview by tapping long click on them , it would show you dialog for downloading image

Q8 : In which WordPress version it’s created?
Ans : It’s created in latest WordPress version

Q9 : Why prefer ‘Newsy’ on other app of market?
Ans : Newsy have lot of features which are not available in other market apps.It have the following features which other market app lacks

  • Support voice Search
  • Support m3u8 link for Streaming
  • Support Exclusive Videos
  • Facebook Native Ads
  • Support Report Article
  • Professional UI / UX Design
  • Empty Placeholders
  • Support profile picture
  • Offline Reading of Bookmark Articles
  • Native Youtube Players for webview videos
  • Login/Sign Up feature register user in WordPress & show in User tab

Download & Demo Links

Demo = Newsy – Full Featured Native WordPress App
Full Live Demo

Kindly Note: We update new contents like WordPress Themes, Plugins, PHP Scripts everyday. But remember that you should never use this items in a commercial website. All the contents posted here for development & testing purpose only. We’re not responsible for any damage, use at your own RISK! We highly recommend to buy Newsy – Full Featured Native WordPress App from the The Developer ( harisfarooq12 ) website. Thank you.
Download = Newsy – Full Featured Native WordPress App-[Updated].zip

Download Now
admin
No Comments

Post a Comment